Dé podcastserie voor professional & werkgever

Hello Work

Continu Professionals presenteert Hello Work! De podcast serie waarin collega's Tim en Maarten je meenemen in de arbeidswereld van onze professionals. Met in iedere aflevering boeiende onderwerpen en bijzondere verhalen rondom werk, ambitie, carrière en solliciteren. Luister je mee?

 

Scroll naar beneden voor meer informatie en het bekijken of beluisteren van de podcast afleveringen.

Naar de playlist

#9 De zoektocht naar een nieuwe baan

Van het zoeken naar een nieuwe baan, naar het ondertekenen van je arbeidscontract 

Het is goed om zo nu en dan een frisse wind door je carrière te laten blazen. Even iets anders, een nieuwe energie, andere collega’s om je heen en een nieuwe omgeving. Ben je daaraan toe, dan kun je de zoektocht starten. Maar waar begin je eigenlijk? Maarten & Tim nemen je mee in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Ben jij op zoek naar die nieuwe baan? Check dan onze vacatures om te zien of er iets voor jou tussen staat: www.continu.nl/vacatures

#8 Groeien in je carrière en daarbuiten

Hoe kan je jezelf blijven ontwikkelen in je carrière maar ook op persoonlijk vlak? 

Maarten en Tim gaan met elkaar in gesprek over wat groei volgens hen betekent, waarom het zo belangrijk is maar ook wat jij kunt doen om de volgende stap te zetten.

#7 Kritisch blijven in een krappe arbeidsmarkt


Hoe blijf je als werkgever kritisch in een krappe arbeidsmarkt?

Het is verleidelijk om in een krappe arbeidsmarkt sneller personeel aan te nemen dan je normaal zou doen. Wij adviseren ook in deze markt kritisch te blijven. Hoe je dit doet vertellen Tim & Maarten in deze aflevering. 

#6 De 4 verschillende type collega's


Wat zijn de verschillende types en hoe ga je ermee om?

Personen op de werkvloer zijn in 4 groven categorieen te typeren. Welke zijn er en hoe ga je hiermee om? Dat vertellen tim & Maarten in deze aflevering.

#5 Werk en privé in balans


Hoe behoud je werk en privé in balans?

Maarten en Tim gaan het in de volgende aflevering hebben over hoe je de balans houdt tussen werk en privé : wat is een goede werk-privé balans? Hoe zorgen zij zelf voor die balans en welke tips geven ze jou mee?

#4 Hello Motivatiebrief


Is een motivatiebrief nog wel van deze tijd?

De eerste, vernieuwde Hello Work Podcast staat online! Deze week bespreken Maarten & Tim alle ins- en outs over het maken van een motivatiebrief. Wat moet je doen of wat moet je juist niet doen? Is een motivatiebrief nog wel van deze tijd?

 

Vrije bedrijfsvoering, vakbekwaamheid vergroten en succes binnen civiele techniek

#3 Hello MH Poly

Bard Louis (MH Poly), Elmar Gabrielse (Continu Professionals) gaan in gesprek met podcasthost Dominique Schreinemachers over de veelzijdigheid van MH Poly, out-of-the-box-denken in de Civiele techniek, de samenwerking met Continu Professionals en het vinden van de juiste kandidaat voor een functie.

 

Direct luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel.

Duurzaam ondernemen en professionele ontwikkeling binnen familiebedrijf

#2 Hello Van Dorp

Host Dominique Schreinemachers stapt samen met Bas de Bruin (Van Dorp), Tristan van Putten (Van Dorp) en Wesley Hildebrand (Continu Professionals) in de wereld van de installatietechniek, bijzondere uitdagingen en het werken binnen een familiebedrijf.

Direct luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel

Procestechniek, bierbrouwen en de juiste professional

#1 Hello Hertog Jan

In deze eerste aflevering van Hello Work schuiven Erik van Gaal van Hertog Jan en Robin Blans van Continu Professionals aan om te praten over: de zoektocht naar een nieuwe bierbrouwer, procestechniek en werken in een authentieke brouwerij.

Direct luisteren

Ongestoord podcast luisteren tijdens je pauze, lunchwandeling of in de luie stoel

Persoonlijk advies

Onze deur staat altijd open

Zeg hello tegen je ambities binnen de procestechniek. Kom er eens over praten. Onze deur staat altijd (en overal) open, wij staan je met alle plezier te woord.

Neem contact met ons op Vind jouw adviseur