jouw vakgebied

Werken in de woningcorporatiesector

Werken in de wereld van woningcorporaties is iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel: betaalbare huisvesting, woongenot en leefbaarheid in de wijk.

Wij begrijpen de uitdagingen en de ambities. We kennen de cultuur en weten wat er leeft. Wij zijn er voor de professionals die zich hierbij thuis voelen. Daarom hebben wij de meest uitdagende woningcorporatie vacatures in de woningcorporatiesector voor jou. Bij ons vind je vacatures op MBO, HBO en WO niveau. Je vindt woningcorporatie vacatures als verhuurmakelaar, wijkbeheerder, woonconsulent, opzichter en meer. Waar je ook staat in je carrière, wij hebben een passende uitdaging voor jou beschikbaar.

Continu groeien als Interim Professional

Als Interim Professional werk je niet vóór ons, je werkt mèt ons. We bepalen samen welke projecten het beste bij jou passen en vinden we jouw werkgeluk en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daar kan een ontwikkelprogramma passend bij jouw carrière niet bij missen natuurlijk. Daarom hebben we samen met professioneel opleider Kjenning het “Continu Groeien” programma gecreëerd. Met dit meerjarenplan zorgen wij ervoor dat je als professional én mens blijft groeien, in welke fase van je carrière je ook staat.

Vind jouw adviseur
Referenties

Professionals aan het woord

"Anders dan andere bureaus"

Dat jullie anders zijn dan andere bureaus merkte ik al snel bij het kennismakingsgesprek. Hierin ging het om mij als persoon, mijn gezin en mijn ambitie. Dat vond ik echt onderscheidend en voelde echt als 'thuis geven' zoals jullie hebben beloofd. Richting mijn sollicitatiegesprek ben ik vervolgens goed begeleid en gaf de adviseur me ook het vertrouwen dat ik het kon. Dat deed me goed. Een echte mensenorganisatie die dicht bij hun medewerkers staan en dus zo ook bij de werkgever.

Angela klantadviseur - woonstichting
“Respect staat hoog in het vaandel"

Een fijne werkgever, waarbij je zeker geen nummer bent en waar echt oog is voor mij als werknemer, maar ook als mens. Kosten nog moeite wordt gespaard om een goeie match te maken tussen mij en een opdrachtgever. Kortom, een detacheringsorganisatie met oog voor de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers, maar ook voor de wensen en behoeften voor ons als werknemer. Respect staat hoog in het vaandel!

Theo opzichter - woonstichting
Training op maat

Als Interimmer sta je nooit stil

Wij bieden onze Professionals binnen de corporatiebranche het 'Continu Ontwikkelen' programma aan met vakinhoudelijke trainingen en focus op persoonlijke groei. Met o.a. seminar 'Fluitend naar je werk' en trainingen 'Beïnvloeden op maat' en 'feedback geven'. Nieuwsgierig? Lees hier dan meer over de trainingen en ervaringen van mede interim professionals.

Lees meer
Continu Professionals & MVO

Stichting Vrienden van het Binnenbos

Werken bij een woningcorporatie is meer dan werk alleen. Je draagt echt een steentje bij aan het woonplezier en de leefbaarheid in de wijk. In de wijken Kerckebos en Hoge Dennen in Zeist draagt Continu Professionals sinds 2019 zelfs extra bij, door ouderen die slecht ter been zijn de kans te geven om zelfstandig op pad te gaan. Bijvoorbeeld naar het ontmoetingscentrum, de supermarkt of het winkelcentrum. Dit doen wij door middel van de Gouden Koets; gratis vervoer op afroep met de hulp van vrijwillige chauffeurs. 

Lees meer over de Gouden Koets Andere MVO projecten
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Wij helpen je graag om je groeiambities waar te maken. Onze adviseurs staan voor je klaar om jou op weg te helpen.

Neem contact op Vind jouw adviseur